с. ГурмазовоОбласт СофияСвържете се с нас0877 83 83 26, 0883 52 22 21


СТРОИТЕЛСТВО


Комплекс „Гурмазово Гардън“ се състои от 15 еднофамилни къщи, всяка на 3 етажа, с РЗП 247.5 кв.м. и дворно пространство около 300 кв.м, гараж с топла връзка и паркомясто. Намира в с. Гурмазово, в новия квартал, в близост до Божурище, на 8 километра от София. Достъпът е лесен и удобен по хубав нов път.

Всяка къща ще бъде издадена на клиента в почти завършен вид – готова за поставяне на подови настилки и за боя, както и с включени входна, гаражна и интериорни врати в цената. Използват се висококачествени материали на доказани производители и изключително държим на качественото изпълнение, за което следим ежедневно и се грижат няколко технически ръководителя.

Предлага се и пакет за довършване до ключ на цени под пазарните, с избор на материалите от клиента, а цялостна организация и довършване от наша страна.

Ще бъде завършена и вертикалната планировка – алеи, общи пространства, озеленяване на дворовете и други.

Всяка къща е с хидроизолирана както в основите, така и по покрива, топлоизолационната система е с 10 см. дебелина, топлоизолационни плочи от неопор и силикатна мазилка (цялата фасадна система е на Капарол), като части от фасадата ще бъдат изпълнени с камък. Дограмата се изпълнява с троен стъклопакет и 7-камерен профил със всесезонна защита, за постигане на максимална енергийна ефективност и минимални разходи.

При нас ще получите лично отношение, гъвкавост, изслушване на Вашите идеи и максималното им претворяване във Вашия нов дом. С удоволствие Ви каним на оглед, за да можете да почувствате мястото и да усетите дали е Вашето.

Предлагаме промоционални условия, които са уникални за София и близките райони, особено за къща ново строителство и в почти завършен вид. Свържете се с нас.