с. ГурмазовоОбласт СофияСвържете се с нас0877 83 83 26, 0883 52 22 21


ЗА КОМПЛЕКСА


За актуална информация и контакти посетете уебсайта на компанията тук.

Комплексът от къщи се намира на 15км от идеалния център на София, на 8 км от метростанция „Сливница“. Къщите са проектирани, така че да осигурят самостоятелност за Вас и семейството Ви далеч от градския смог и шум. От едната страна на комплекса е землището на Банкя, а от другата страна е Божурище. До комплекса се стига по асфалтирани улици. Близо до комплекса има язовир, конна база, тенис кортове и игрища. Района е подходящ за велоразходки. Съседството му с Банкя гарантира най-чистия въздух в околностите на София.

Комплексът предлага красива природа, спокойствие и уют и то само на крачка от София. Районът позволява Вашите деца да растат сред природа и чист въздух. Комплексът се намира в с. Гурмазово. Селото е с добра инфраструктура и всичко нужно за нормален начин на живот – училища и детски градини, детски площадки, спортни площадки, магазини, супермаркети, ресторанти, възможности за работа и развиване на бизнес. На 6 км се намира магазин „Метро“. В селото се строят само еднофамилни къщи без блокове и високи сгради.

Комплексът се състои от 15 къщи, всяка на 3 етажа (с РЗП 247.5 кв.м.), със собствен двор, с гараж с топла връзка към къщата и допълнително паркомясто. Архитектурата на къщите е смесица от модерен и традиционен стил на българската къща. Всяка къща е проектирана така,че да е максимално удобна за една фамилия. Вътрешното разпределение може да се промени в зависимост от вашите изисквания, ако сте заявили къща на по-ранен етап от строителството. Така ще създадем Вашия мечтан дом!

Къщите се строят с висококачествени материали. Комплексът ще Ви осигури спокойствие и безопасност благодарение на видеонаблюдение и бариера с контрол на достъпа. Запазвайки Вашата къща в комплекса с лекота ще сбъднете мечтата си за уютен и екологичен дом далеч от шума и мръсния въздух на София, а в същото време на 15 минути от удобствата на столицата.

Ние ще ви предложим екип от дизайнери, които да проектират интериора според вашите желания, а ние ще го изпълним качествено.

Можете да получите актуална информация за проекта „Гурмазово Гардън“, свободните къщи, етап на строителство, финансови условия, схеми за плащане и т.н.

за